• Главная
  • Услуги
  • Цены
  • Фото
  • Видео
  • О компании
  • Контакты
  • Новости
  • Пятница 2024-04-26 01:21



    Поиск
    Календарь
    «  Март 2021  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Архив записей
    Наш опрос
    Вы знаете зачем нужен пенополиуретан ?
    Всего ответов: 119
    Полезное

    ППУ ПРОФИТ

    Кнопка сайта

    Пенополиуретан, ППУ Профит




    Поддержка сайта

    Компьютерная помощь - Мельников
    Комментарии
    Главная » 2021 » Март » 5 » Компанія здорового глузду
    20:20
    Компанія здорового глузду

    Компанія була створена в 1865 році. BASF - це абревіатура від Badische Anilin und Soda Fabrik - «Баденськая анілінова і содова фабрика». BASF є найбільшою у світі компанією хімічного спрямування, концерн виробляє широкий спектр продуктів: пластик, фарбу, косметику, харчові добавки, технічні та будівельні хімікати, засоби агрохімічного захисту рослин тощо.

    Її історія почалася з виробництва текстильних барвників. У 30-х роках XIX століття в Німеччині почалося швидке зростання текстильного виробництва, що породив потребу в кристалах. Що були природних барвників було недостатньо для того, щоб задовольнити попит, і зусилля ряду європейських вчених були спрямовані на отримання барвників хімічним шляхом. BASF створювався як компанія, здатна здійснювати всі етапи виробничого процесу, - від виробництва сировини та допоміжних продуктів до проміжних продуктів і барвників. Винахід нових штучних барвників стало свого роду першим інноваційним проривом, ерою в історії становлення BASF. Таких проривів в історії BASF було кілька. Наступні були пов'язані з початком виробництва мінеральних добрив, синтезом стиролу і розробкою полімерних з'єднань.

    Поліуретан - сучасний матеріал, споживання якого, згідно з прогнозами, буде незмінно рости. Тому для всіх, хто працює в області виробництва і реалізації сировинних матеріалів для пінополіуретанів, існує величезне поле діяльності. Наша мета - розширювати і розвивати виробництво поліуретанових матеріалів, щоб задовольнити зростаючі потреби замовників. Одним з пріоритетів державної політики більшості країн в даний час є енергоефективність. BASF бере участь в проектах з енергозбереження в багатьох країнах світу.

    Представництво BASF SE в Україні було відкрите в 1992 році в Києві й стало однією з перших місій великих західних концернів в Україні. Регіональні представництва працюють по всіх регіонах країни. Відділ захисту рослин обслуговує також клієнтів у Молдові та на Кавказі. Бізнес BASF в Україні виходить за межі країни. Пластики, дисперсії та пігменти поставляються на ринок Республіки Білорусь.

    В головному офісі BASF в місті Людвігсхафен (на Рейні) на південному заході Німеччини працює понад 39000 співробітників. На цьому науково-виробничому об’єкті безліч рівнів для початку роботи, розвитку та кар'єрного росту. Щороку 1000 молодих людей отримує можливість пройти кваліфіковане навчання в BASF на більш ніж 40 різних посадах.

    У BASF, постійні працівники можуть вибирати з таких варіантів навчання, як семінари, електронне навчання і програми навчання на робочому місці, або пройти додаткову підготовку безпосередньо в навчальному центрі BASF у Людвігсхафені. Центр управління балансом між роботою і особистим життям для співробітників також пропонує різні програми. До них відноситься соціальне консультування, догляд за дітьми, пропагування спорту і здорового способу життя, а також пошук рівноваги між кар'єрою і сімейним життям.

    Теги: басф, напыление пенополиуретана, пенополиуретан жесткий, утепление, енергозбереження, теплоізоляція, ППУ, BASF, пінополіуретан, енергоефективність, утеплення
    ComForm">
    avatar

    Пенополиуретан, ППУ Профит(050) 356-81-58, (067) 630-55-21, (063) 336-75-94
    www.ppu-profit.com © 2000-2024
    Яндекс.Метрика Простое создание сайтов и интернет магазинов